Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Arc-ránc elemzés

 

arcterkep.jpg

 

 

ARCTÉRKÉP

BETEGSÉGEK JELEI AZ ARCON

 

 Az arcunk nem hazudik, minden rá van írva, és beszédes testrészünk szakértői olvasni tudják üzeneteit. Az arcdiagnosztika-fiziognómia – ősrégi tudomány. A klasszikus arcdiagnosztika tudorai az arcot három részre osztják, és a száj, az orr, a homlok formájából, állásából, az arcbőr elváltozásiból az egyén különféle jellemvonásait képesek megrajzolni.

A hiánybetegség tükröződik az arcunkon, a bőr elszíneződése, ráncai, duzzanatai, foltjai nem csupán esztétikai jelentőséggel bírnak, fontos jeleket közvetítenek, amelyeket leolvasva a terapeuta következtetni tud,- még a fizikai tünetek megjelenése előtt – azokra a “gyenge pontokra”, amelyek megfelelő terápiával korrigálhatók, tehát betegségmegelőzésre is alkalmasak.

“Ami a szervezetünkben lezajlik, megjelenik az arcunkon” – mondja az arcdiagnoszta. Testi és lelki bajaink is leolvashatók, és az értő terapeuta valóban sokat tehet a megelőzés érdekében is, a klinikai szempontból még egészséges, de itt-ott meggyengült szervezet hibáira is következtetni tud, így elejét veheti a nagyobb, súlyosabb bajoknak.”

Bár gyakran nézünk a tükörbe, arcunk jelzéseit nem ismerjük. Főként kozmetikai, esztétikai szempontból figyelünk fel egy-egy mélyebb ráncra, szem alatti sötét elszíneződésre, pirosodó gyulladásra.

Észleljük, ha öröm, vagy szomorúság látszik vonásainkon, de ez csak a felszín. A képzett arcdiagnoszta nem csak leolvassa a jeleket, érti azok mélyebb értelmét, üzenetét is, és időben közbelép. Mert az arcunk nem hazudik, de az igazi üzenet nem mindig kedvező, viszont, ha időben “vesszük a jeleket”, még megváltoztatható.

Ráncolvasás

ranc-pontok.jpg

A Ráncolvasásának a lényege a vonalak

 

  • mélysége, elhelyezkedése
  •  rétegződései
  • kialakulás oka
  • a bőr minősége
  • a bőr rétegeiben mennyi méreg anyag van felhalmozódva
  • ásványanyag-víz –vitamin hiány
  • a szokásaink  pl homlok ráncolások
  • stressz

 

 

 Ennek megfelelően kell is kezelni a ráncokat.

  

Az arc-ráncolvasás 30-40percet vesz igénybe.

 A feltérképezés után Aki igényli terméseztessen van lehetőség a megoldásokra is, hogy visszanyerjük a szép fiatalos arcbőrünket.

 

 

 

 

 

 
 

 


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Augusztus / 2019 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 21030
30 nap: 1066
24 óra: 18